Search
Close this search box.

کابل شبکه چیست؟ معرفی انواع کابل شبکه به همراه کارایی، مزایا و معایب + قیمت و خرید

علیرغم پیشرفت تکنولوژی هنوز هم شبکه های کامپیوتری برای اتصال اجزای مختلف خود از کابل شبکه استفاده می کنند؛ چنانچه مایل هستید کارایی تجهیزات شبکه خود را بالا ببرید، باید با انواع کابل شبکه و کارایی هر یک آشنا باشید. در این مقاله به صورت جامع به انواع کابل شبکه، کارایی کابل شبکه، مزایا کابل شبکه و معایب آن ها پرداخته شده است.

کابل شبکه چیست؟

کابل شبکه چیست؟

کابل شبکه چیست؟

کابل شبکه به یک مجموعه سیم اطلاق می شود که به منظور اتصال اجزا و مؤلفه های شبکه و انتقال اطلاعات میان کامپیوترها، سوئیچ ها و روترها به کار می رود. به بیانی دیگر، کابل شبکه، رسانه ای است از جنس مس یا شیشه که داده در آن جریان می یابد و اطلاعات از دستگاهی به دستگاه دیگر منتقل می شود.

معرفی انواع کابل شبکه و کاربرد آن ها

 انواع کابل شبکه و کاربرد آن ها

انواع کابل شبکه و کاربرد آن ها

کابل شبکه مانند یک رسانه عمل می کند که از طریق آن اطلاعات از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می شود. نوع کابل انتخاب شده برای شبکه به اندازه، توپولوژی و رویه شبکه بستگی دارد. انواع کابل شبکه به عنوان ستون فقرات و زیرساخت شبکه کارایی دارند.

انتخاب نوع صحیح کابل کشی شبکه می تواند بر عملکرد آن تأثیر بگذارد زیرا مدیران شبکه از فناوری های جدید استفاده می کنند. نوع کابل شبکه مورد استفاده در هر زیرساخت شبکه یکی از حیاتی ترین جنبه های شبکه در صنایع مختلف است.

انواع کابل شبکه LAN عبارتند از کابل کواکسیال، کابل زوج به هم تابیده یا Twisted Pair، کابل زوج به هم تابیده شیلددار و بدون شیلد، کابل چند جفتی (Multi Pair) و …

انواع کابل شبکه از نظر جنس

انواع کابل شبکه از نظر جنس

انواع کابل شبکه از نظر جنس

انواع کابل شبکه از نظر جنس کابل های شبکه LAN از نظر جنس دو نوع هستند:

  • کابل شبکه مسی
  • کابل فیبر نوری

کابل شبکه مسی

 کابل شبکه مسی

کابل شبکه مسی

سیگنال ها در کابل شبکه مسی با استفاده از ولتاژ و جریان الکتریکی انتقال می یابند. از کابل های مسی در سیم کشی هایی که طول کمی دارند، نظیر داخل داکت، میان کامپیوتر ها یا اتصالات اینترکانکت و کابل های پچ استفاده می شود.

میزان مس استفاده شده در کابل، رابطه مستقیمی با توانایی آن برای ارائه پهنای باند بیشتر دارد.

از انواع کابل مسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • کابل کواکسیال  Thinnet و Thicknet
  • کابل های زوج به هم تابیده که بر دو نوع هستند.

کابل شبکه فیبر نوری

کابل شبکه فیبر نوری

کابل شبکه فیبر نوری

کابل شبکه فیبر نوری از جنس شیشه ساخته می شوند و سیگنال ها در این کابل ها با امواج و پالس های نوری منتقل می شوند. این کابل ها در ارتباطاتی که در آن ها سرعت بسیار بالا نیاز است، کاربرد دارند. هم چنین در مکان هایی مانند مراکز داده، بانک ها، فرودگاه ها و بیمارستان ها که پهنای باند بالا لازم است، از کابل فیبر نوری استفاده می شود.

از انواع کابل فیبر نوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • کابل فیبر نوری Single Mode  که برای فواصل دور مورد استفاده قرار می گیرد.
  • کابل فیبر نوری MultiMode  که دارای ظرفیت بالایی می باشد.

کابل زوج به هم تابیده یا Twisted Pair

 کابل زوج به هم تابیده یا Twisted Pair

کابل زوج به هم تابیده یا Twisted Pair

کابل های زوج به هم تابیده رایج ترین انواع کابل شبکه هستند. در مکان هایی مانند شبکه های محلی (LAN)، فروشگاه ها، دفاتر و شرکت ها از این نوع کابل استفاده می کنند. هم چنین از کابل شبکه زوج به هم تابیده در شبکه های اترنت نیز استفاده می شود.

ساختار این کابل ها به گونه ای است که چهار جفت سیم نازک در کنار هم زیر یک روکش قرار می گیرند.

نویز پذیری در کابل های زوج به هم تابیده
  نویز پذیری در کابل های زوج به هم تابیده

نویز پذیری در کابل های زوج به هم تابیده

در کابل های زوج به هم تابیده، هر دو سیم، با تعدادی پیچش مشخص در هر اینچ، به دور هم می پیچند تا هم از دستگاه های الکترونیکی دیگر تأثیر نگیرند و هم روی سایر جفت سیم ها تداخل سیگنالی به وجود نیاورند. نرخ انتقال و بهای کابل با میزان تابیده شدن جفت سیم ها رابطه مستقیم دارد. انواع کابل شبکه زوج به هم تابیده بر اساس همین میزان پیچش جفت سیم ها به وجود می آید و ما هم تحت عنوان Category یا مخفف Cat به آن ها خواهیم پرداخت.

نکته مهم درباره نویزپذیری در کابل های زوج به هم تابیده این است که هر چه جفت سیم ها دارای پیچش بیشتری به دور هم باشند، میزان نویزپذیری کمتر می شود چراکه تداخل الکترومغناطیسی کاهش می یابد و از سوی دیگر افت سیگنال در طول مسیر هم کم می شود و افزایش پهنای باند را در پی خواهد داشت.

انواع کابل زوج به هم تابیده یا Twisted Pair

 انواع کابل زوج به هم تابیده یا  Twisted Pair

انواع کابل زوج به هم تابیده یا  Twisted Pair

برای اینکه بتوانید کابل شبکه درستی را انتخاب کنید، باید انواع آن را به خوبی بشناسید به همین دلیل در ادامه در خصوص انواع کابل زوج به هم تابیده مفصلاً شرح خواهیم داد:

1. کابل زوج به هم تابیده بدون شیلد یا Unshielded Twisted Pair (UTP)

کابل زوج به هم تابیده بدون شیلد یا UTP دارای نام استاندارد U/UTP می باشد و کاربرد آن در اترنت و Fast Ethernet است. این کابل، ارزان ترین نوع کابل شبکه است چون دور سیم هایش خبری از محافظ و شیلد وجود ندارد و به همین دلیل هم بیشتر در شبکه هایی به کار می رود که داده در آن ها اهمیت چندانی ندارد.

2. کابل زوج به هم تابیده شیلددار یا Shielded Twisted Pair (STP)

کابل زوج به هم تابیده شیلددار یا STP بیشتر در شبکه های Gigabit Ethernet و توکن رینگ به کار می رود. از این کابل های شبکه، بیشتر در مکان هایی استفاده می شود که دارای نویز زیادی هستند مانند کابل کشی مسیرهای طولانی و کابل کشی در مجاورت میدان های مغناطیسی نظیر کابل های برق.

در کابل شبکه STP شیلدها یا همان لایه های محافظ به شیوه های متفاوتی به دور سیم ها پیچیده می شوند. حرف انگلیسی F اگر در نام کابل STP بیاید، نشان دهده استفاده از فویل برای جلوگیری از نویز است و حرف انگلیسی S اگر در نام کابل بیاید نشان دهنده وجود شیلد به منظور تخلیه الکتریسیته ساکن به سیستم ارث است.

انواع کابل شبکه شیلددار یا STP

انواع کابل شبکه شیلددار یا STP

انواع کابل شبکه شیلددار یا STP

انواع کابل شبکه شیلددار یا STP هفت نوع کابل شبکه شیلددار وجود دارد که می توان از هر یک از آن ها برای شبکه بندی کامپیوترها استفاده کرد:

  1. کابل شبکه U/FTP: در این کابل شبکه، دور هر جفت سیم فویل پیچیده شده است.
  2. کابل شبکه F/UTP: در این کابل ها، یک فیلم دورتا دور همه سیم ها، یعنی چهار جفت سیم کشیده شده است.
  3. کابل شبکه S/UTP: در کابل شبکه S/UTP یک شیلد دور کل سیم ها که چهار جفت هستند، کشیده شده است.
  4. کابل شبکهSF/UTP : در این کابل ها یک شیلد و یک فویل، دور کل سیم ها که چهار جفت هستند، وجود دارد. به این نوع از کابل ها، STP هم گفته می‌شود.
  5. کابل شبکهS/FTP : در کابل شبکه S/FTP یک فویل دور تا دور زوج سیم ها و یک شیلد دور تا دور چهار زوج سیم یعنی تمام سیم ها قرار دارد.
  6. کابل شبکه F/FTP : در این نوع کابل، یک فویل دور هر زوج سیم و یک فویل دور همه سیم ها قرار دارد.
  7. کابل شبکه SF/FTP : در کابل شبکه SF/FTP  در دور سیم ها هم شیلد و هم فویل وجود دارد. این کابل شبکه برای شبکه هایی که امنیت داده اهمیت زیادی دارد به کار می رود و گران ترین نوع کابل شبکه می باشد.

Cat یا Category در انواع کابل شبکه

Cat یا Category در انواع کابل شبکه

Cat یا Category در انواع کابل شبکه

Cat یا Category در انواع کابل شبکههمان طور که کابل های UTP انواع مختلفی دارند که با Cat یا Category مشخص می شود، کاربردهای متنوعی نیز دارند و کار با آن ها ساده است و نصب و توسعه آسانی دارند و عیب یابی آن ها هم به سهولت انجام می شود. در میان Category های مختلف شبکه، Cat6 و Cat7 پرسرعت ترین کابل شبکه می باشد.

عدد Cat هرچه بالاتر می رود، در واقع تکنولوژی ارتقا یافته تری را خواهیم داشت که پهنای باند، سرعت انتقال داده و میزان نویزپذیری آن بهبود یافته است. به عنوان مثال در کابل شبکه Cat5e نرخ انتقال اطلاعات به نسبت Cat5  بهتر شده یا اینکه پهنای باند Cat6a دو برابر پهنای باند کابل شبکه Cat6  شده است.

کابل شبکه Cat1 UTP

کابل Cat1 UTP برای اولین بار در سال ۱۹۸۵ به بازار آمد و از آن زمان بیشتر  برای انتقال صدا و خطوط تلفن کاربرد دارد. این کابل به هم تابیده نیست و نمی تواند از ترافیک شبکه های کامپیوتری پشتیبانی کند. شرکت های مخابراتی برای برقراری ارتباط بین محل مشتری تا شبکه مخابراتی از کابل Cat1 UTP استفاده می کنند. در برخی مکان های قدیمی احتمالاً هنوز از کابل Cat1 UTP استفاده می شود اما در مکان های جدید، کابل Cat1 UTP با کابل های Cat3 UTP یا Cat5 UTP  جایگزین شده است.

سایر Cat ها برای شبکه ساخته شده اند و می‌توانند هم از ترافیک تلفن و هم از ترافیک شبکه کامپیوتری پشتیبانی کنند.

کابل شبکه Cat2 UTP

کابل شبکه Cat2 UTP چهار سیم دارد که دو به دو تابیده شده‌اند و در بیشتر مواقع در شبکه های توکن رینگ از این نوع کابل استفاده می‌شود. حداکثر سرعت کابل شبکه Cat2 UTP ، چهار مگابایت در ثانیه است. از این کابل استفاده چندانی نمی شود و شاید فقط در سیستم‌ های تلفنی قدیمی به کار رود. این نوع کابل از استانداردهای TIA/EIA-568 هم پشتیبانی نمی کند.

کابل شبکه Cat3 UTP

کابل شبکه Cat3 UTP چهار جفت سیم مسی به هم تابیده دارد و در بیشتر مواقع در شبکه های  BaseT10 (T حرف اول Twisted است.) و توکن رینگ استفاده می‌شوند و می تواند تا سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه را پشتیبانی ‌کند. از کابل شبکه CAT3 به بالا می توان کار کابل کشی فواصل تا ۱۰۰ متر را انجام داد. هنوز هم شاید در بعضی سیستم های قدیمی تلفن، کابل Cat3 UTP به کار رود. در کابل Cat3 UTP بیشترین پهنای باند معادل ۱۶ مگاهرتز می باشد.

کابل شبکه Cat4 UTP

کابل شبکه Cat4 UTP چهار جفت سیم مسی به هم تابیده دارد و کاربرد آن بیشتر در شبکه های توکن رینگ است و می تواند تا سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه را پشتیبانی کند. امروزه دیگر از این نوع کابل استفاده نمی‌شود.

کابل شبکه Cat5 UTP

کابل شبکه Cat5 UTP از چهار جفت سیم مسی به هم تابیده تشکیل شده و با جک RJ45 همراه است. کابل شبکه Cat5 برخلاف کابل های Cat3 و Cat4، در شبکه های Fast Ethernet ، توکن رینگ و اترنت مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند تا سرعت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه را پشتیبانی کنند. در کابلCat5  UTP  بیشترین پهنای باند معادل ۱۰۰ مگاهرتز می باشد.

از آن جایی در کابل Cat5 UTP میزان پیچش زوج سیم ها در هر اینچ به نسبت کابل Cat3 UTP بیشتر است، سرعت انتقال داده بالاتر و فاصله بیشتری را پشتیبانی می‌کند.

کابل شبکه Cat5e UTP

از کابل شبکه Cat5e UTP بیشتر در شبکه های Fast Ethernet، اترنت و Gigabit Ethernet  استفاده می‌کنند. بیشترین سرعت کابل شبکهCat5e UTP ،1Gbps  و بیشترین پهنای باند آن معادل ۱۰۰ مگاهرتز می باشد.

کابل شبکه Cat6 UTP

از کابل Cat6 UTP بیشتر در شبکه های Gigabit Ethernet  و 10G Ethernet   استفاده می‌شود و برای فواصل ۵۵ متری، می تواند تا سرعت  10Gbps را پشتیبانی کند و اگر برای فاصله 100 متری مورد استفاده قرار بگیرد، تا سرعت  1Gbps را پشتیبانی خواهد کرد. در کابلCat6  UTP  بیشترین پهنای باند معادل ۲۵۰ مگاهرتز می باشد.

چنانچه از کابل شبکه Cat6 UTP استفاده می‌کنید مراقب باشید که دیگر اجزای شبکه نظیر جک ها، پچ کورد و پچ پنل و غیره هم از استاندارد یکسانی تبعیت کنند.

کابل شبکه Cat6a UTP

استفاده از کابل شبکه Cat6a UTP از سال ۲۰۰۹ رایج شد و همچون Cat6 UTP بیشتر در شبکه های Gigabit Ethernet  و  10G Ethernet کاربرد دارد و می تواند تا سرعت  10Gbps را پشتیبانی ‌کند. در کابلCat6a  UTP  بیشترین پهنای باند معادل ۵۰۰ مگاهرتز می باشد.

کابل شبکه Cat7 UTP

کابل شبکه Cat7 UTP بیشتر در شبکه های Gigabit Ethernet  و  10G Ethernet به کار می رود و می تواند تا سرعت  10Gbpsرا پشتیبانی ‌کند. در کابلCat7  UTP  بیشترین پهنای باند معادل ۶۰۰ مگاهرتز  می باشد.

برای برقراری ارتباطات Backbone میان سرورها و سوییچ های شبکه و هم چنین در دیتاسنترها و دستگاه های استوریج این کابل شبکه کاربرد دارد.

چنانچه از کابل شبکه Cat7 UTP استفاده می‌کنید مراقب باشید که دیگر اجزای شبکه نظیر جک ها، پچ کورد و پچ پنل و غیره هم از استاندارد یکسانی تبعیت کنند.

ساختار این کابل ها به گونه ای است که هر زوج سیم دارای یک شیلد است و شیلد دیگری هم کلیه سیم ها را دربرمی گیرد.

جک RJ45

انواع کابل شبکه UTP با جک RJ45 کار می کنند که دارای یک کانکتور 8 پینی است. RJ45 به کانکتور تلفن RJ11 شباهت دارد ولی پهن تر ساخته شده است تا تعداد پین بیشتری را دربربگیرد.

چهار رنگ اصلی کابل شبکه

چهار رنگ اصلی کابل شبکه

چهار رنگ اصلی کابل شبکه

چهار جفت سیم به رنگ های سبز، نارنجی، آبی و قهوه ای در کابل های UTP وجود دارند. این سیم ها برای ارسال و دریافت داده به کار می روند. در شبکه هایی که سرعت آن ها 10 و 100 مگا بایت در ثانیه است، معمولاً تنها از زوج های 2 و 3 استفاده می شود و در شبکه های گیگابیت اترنت، تمام چهار جفت سیم به کار می روند.

در هر زوج سیم، یک سیم رنگی است و دیگری راه راه سفید می باشد؛ به عنوان مثال یکی از سیم ها آبی است و دیگری آبی راه راه. این دو رنگ مشابه به هم تنیده می شوند.

کاربرد رنگ های کابل شبکه

 کاربرد رنگ های کابل شبکه

کاربرد رنگ های کابل شبکه

کابل های زوج به هم تابیده رنگ های متفاوتی دارند و هر رنگ بیانگر شرکت سازنده کابل است؛ به عنوان مثال کابل Cat6 برند Rex رنگ بنفش دارد و کابل Cat5 همین برند، طوسی رنگ است.

همه شرکت های تولید کننده کابل های شبکه فضای باز، آن ها را به رنگ مشکی تولید می کنند. کابل های فضای باز یا Outdoor باید در برابر عوامل محیطی مانند آفتاب و دیگر آسیب های احتمالی مقاوم باشند.

رنگبندی و استاندارد T568A و T568B در کابل شبکه UTP

رنگبندی و استاندارد T568A و T568B در کابل شبکه UTP

رنگبندی و استاندارد T568A و T568B در کابل شبکه UTP

چگونگی قرارگرفتن سیم ها در کابل شبکه UTP اهمیت دارد و اگر این سیم ها طبق استاندارد کنار هم قرار نگیرند، کابل کارایی نخواهد داشت. T568A  و T568B دو استاندارد متداول در سیم کشی شبکه هستند. البته استاندارد T568A را با نام EIA هم می شناسند و AT&T نام دیگر استاندارد T568B است.

اگر می خواهید در شبکه ای که از پیش راه اندازی شده است کار کنید، قبل از هر چیز باید ببینید شبکه از کدام استاندارد استفاده کرده است و طبق همان پیش بروید.

استفاده از استاندارد T568B در کابل شبکه

در استاندارد T568B ترتیب رنگ سیم ها به این شرح است: سفیدنارنجی، نارنجی، سفیدسبز، آبی، سفیدآبی، سبز، سفیدقهوه‌ای، قهوه‌ای. چهار سیم از این هشت سیم و هشت رنگ، کار انتقال سیگنال را برعهده دارند و چهار سیم دیگر کاربردهای جانبی دارند.

استفاده از استاندارد T568A در کابل شبکه

در استاندارد کابل شبکه T568A ترتیب رنگ ها به این شرح می باشد: سفیدسبز، سبز، سفید‌نارنجی، آبی، سفید‌آبی، نارنجی، سفید‌قهوه‌ای، قهوه‌ای

مقایسه پین ها در استاندارد T568A و T568B
مقایسه پین ها در استاندارد T568A و T568B

مقایسه پین ها در استاندارد T568A و T568B

در مقایسه پین ها در استانداردهای T568A و T568B درمی یابیم که موقعیت آن ها برای جفت سیم های سبز و نارنجی تغییر کرده است.

کابل شبکه کراس و کابل شبکه استریت چیست؟

کابل شبکه کراس و کابل شبکه استریت چیست؟

کابل شبکه کراس و کابل شبکه استریت چیست؟

چنانچه در یک کابل این دو استاندارد T568A و T568B  با هم ترکیب شوند، به آن کابل، کراس (Crossed) یا ضربدری می گویند ولی اگر این دو استاندارد با هم ترکیب نشوند و تنها یک استاندارد در هر دو سر کابل به کار رود، به آن کابل استریت (Straight Through) یا مستقیم می گویند.

وظیفه و کارایی رشته های کابل شبکه

وظیفه و کارایی رشته های کابل شبکه

وظیفه و کارایی رشته های کابل شبکه

انواع کابل شبکه دارای هشت رشته سیم است که هر یک کاربرد متفاوتی دارند. در کابل شبکه کراس، در یک سر کابل، از جفت سیم های نارنجی به منظور ارسال داده و از جفت سیم های سبز به منظور دریافت داده استفاده می شود و در سر دیگر کابل، از جفت سیم نارنجی به منظور دریافت داده و از جفت سیم سبز به منظور ارسال داده استفاده می شود.

نخ داخل کابل شبکه چیست؟

نخ داخل کابل شبکه چیست؟

نخ داخل کابل شبکه چیست؟

به منظور سهولت شکافتن کابل از نخ در داخل کابل استفاده می شود.

نگهدارنده کابل شبکه چیست؟

 نگهدارنده کابل شبکه چیست؟

نگهدارنده کابل شبکه چیست؟

نگهدارنده کابل شبکه یا Cable Manager برای مرتب کردن سیم ها و کابل های داخل رک استفاده می‌شود و انواع آن عبارتند از نگهدارنده درپوش دار، قلاب دار، افقی و عمودی.

انواع لیبل و شماره کابل شبکه

انواع لیبل و شماره کابل شبکه

انواع لیبل و شماره کابل شبکه

لیبل کابل شبکه به منظور سهولت تفکیک و افتراق کابل های شبکه استفاده می‌شود. با استفاده از لیبل و شماره کابل، سرعت عیب یابی شبکه بالا می رود.

انواع لیبل کابل شبکه عبارتند از لیبل دورِ کابل شبکه و لیبل پشت چسب دار.

فرق کابل شبکه رشته‌ای و مفتولی

فرق کابل شبکه رشته‌ای و مفتولی

فرق کابل شبکه رشته‌ای و مفتولی

  • کابل شبکه رشته ای: در کابل شبکه رشته ای، هشت رشته سیم از جنس مس وجود دارد که هر سیم خود از 7 رشته بسیار باریک تشکیل شده است؛ به عبارت دیگر کابل شبکه رشته ای از 56 رشته بسیار باریک و انعطاف پذیر ساخته می شود.
  • کابل شبکه مفتولی: این کابل ها از هشت سیم یک تکه که معمولاً از آلیاژ مس هستند ساخته می شود. این کابل ها به دلیل ساختاری که دارند، انعطاف پذیر نیستند.

کابل شبکه Indoor و Outdoor

کابل شبکه Indoor و Outdoor

کابل شبکه Indoor و Outdoor

  • کابل شبکه Outdoor همان طور که از نامش پیداست به گونه ای ساخته شده است که بتواند در مقابل عوامل محیطی دوام و مقاومت خوبی داشته باشد. در کابل های شبکه Outdoor روکش کابل ضخیم و محکم است.
  • کابل های شبکه Indoor در فضای بسته کاربرد دارند و نیازی به روکش های مقاوم ندارند بنابراین ظریف تر و انعطاف پذیرتر هستند.

کابل شبکه پچ کورد چیست؟

کابل شبکه پچ کورد چیست؟

کابل شبکه پچ کورد چیست؟

پچ کورد یا Patch Cord یک جزء از شبکه است که به منظور اتصال تجهیزات به کار رفته در شبکه از آن استفاده می شود.

پچ کورد شبکه یک کابل شبکه کوتاه (نیم تا بیست متر) می باشد که در هر سر آن یک سوکت با استاندارد RJ-45 تعبیه شده است.

کابل شبکه جمع شو چیست؟

 کابل شبکه جمع شو چیست؟

کابل شبکه جمع شو چیست؟

کابل شبکه جمع شو به کابلی اطلاق می شود که به راحتی جمع می شود. این کابل ها مانند قرقره هستند و با کشیدن دو سر کابل از هر دو سوی قرقره، به اندازه دلخواه درمی‌آیند.

کابل شبکه ضد نویز

کابل شبکه ضد نویز

کابل شبکه ضد نویز

این کابل ها معمولاً مجهز به محافظ فویلی یا شیلد هستند تا تأثیر نویز های محیطی روی کابل را کم کنند.

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل شبکه بستگی مستقیم به کاربرد کابل و همین طور شرکت سازنده آن دارد، از این رو انواع کابل شبکه با قیمت های مختلف در بازار موجود هستند.

سخن پایانی

کابل شبکه مجموعه ای از سیم هاست که قسمت های مختلف شبکه را به هم متصل می کند. شناخت انواع کابل شبکه و اطلاع از مزایا و معایب هر کدام، می تواند ما را در بهره مندی از یک شبکه بهبود یافته یاری رساند.

محصولات مرتبط

CAT6 UTP PVC INDOOR 6

CAT6 UTP PVC INDOOR

CAT6 UTP PVC INDOOR

CAT6 SFTP PVC 1

CAT6 SFTP PVC INDOOR

CAT6 SFTP FI-RE Outdoor

CAT6 SFTP HDPE1 1

CAT6 SFTP HDPE Outdoor

CAT6 SFTP HDPE Outdoor

CAT6 SFTP LSZH INDOOR

CAT6 SFTP LSZH INDOOR

CAT6 SFTP LSZH INDOOR

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟