آموزش راه اندازی مودم سیم کارت خور

نیاز فراوان مردمان امروز به اینترنت در همه ساعات شبانه روز امر غیر قابل انکاری است. جهانی که در آن زندگی می‌ کنیم لحظه به لحظه در حال پیشرفت و به روز رسانی است و قسمت عظیمی از این توسعه جهانی وابسته به اینترنت می ‌باشد. تا چند سال گذشته هر کسی که نیازمند دسترسی به اینترنت بود، باید مودم سیمی وابسته به یک خط تلفن تهیه می‌ کرد تا بتواند به اینترنت وای فای دسترسی پیدا کند. امروزه با روی کار آمدن مودم ‌های جیبی سیم کارت خور دیگر نیازی به ثابت بودن، سیم کشی و خط تلفن ثابت نیست.

مودم سیم کارت خور چیست؟

مودم سیم کارت خور چیست؟

مودم سیم کارت خور چیست؟

مودم سیم کارت خور با ظاهر فیزیکی کوچک و قابل حمل خود برای استفاده روزمره بسیار مناسب و کاربردی هستند. وسیله مورد نیاز برای راه اندازی مودم سیم کارت خور تنها یک سیم کارت ۳G یا ۴G می‌ باشد. مودم سیم کارتی، اینترنت ۴G یا۳G را تبدیل به یک سیگنال وای فای خصوصی کرده و آن را به دستگاه های مورد نظر شما می فرستند.

همچنین اگر تا کنون مودمی برای اتصال به اینترنت مهیا نکرده اید پیشنهاد می دهیم حتما مقاله ارزانترین مودم وای فای در بازار را مطالعه فرمایید.

مزایای مودم سیم کارت خور

مزایای مودم سیم کارت خور

مزایای مودم سیم کارت خور

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چرا به جای اینترنت گوشی بهتر است از مودم جیبی یا همان مودم سیمکارتی استفاده کنیم؟ در ادامه به برخی از مزایای مودم سیم کارت خور نسبت به اینترنت داده تلفن همراه می پردازیم.

  • جلوگیری از تخلیه شارژ تلفن همراه

همانطور که می دانید استفاده از اینترنت داده تلفن همراه باعث از دست رفتن مقدار زیادی از شارژ گوشی شده و عمر باتری تلفن همراه شما را نیز کمتر می کند. با وجود مودم های وایرلس این مشکل حل شده و شما می توانید تا ساعت ها از اینترنت همراه خود استفاده کنید.

  • استفاده راحت و آسان

کار کردن با مودم های سیم کارت خور نسبت به مودم های خانگی دارای اتصالات کابلی بسیار راحت تر است. اتصال این کابل ها ممکن است برخی افراد را گیج و سردرگم کند، اما با این سری از مودم های وایرلس چنین مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

  • آنتن دهی قوی

آنتن دهی دیتای گوشی دارای اختلالات بسیاری است و در خیلی از مواقع به دلیل آنتن دهی ضعیف اینترنت شما بسیار کند و تقریبا غیرقابل استفاده می شود. مودم های سیم کارت خور آنتن دهی بهتری داشته و کمتر دچار این مشکل می شوند.

همچنین سایت PFC به شما پیشنهاد می دهد برای افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم خود حتما به قسمت مطالب سایت مراجعه و موضوع مربوط به آن را مطالعه فرمایید.

  • کاربردهای مختلف

شما از این دسته مودم ها می توانید علاوه بر استفاده شخصی برای موارد دیگری آن را به کار ببرید. این مودم ها با قابلیت اتصال به دوربین های مدار بسته و انتقال تصویر آن به لپتاپ یا تلفن همراه بسیار مناسب هستند.

آموزش قدم به قدم راه اندازی مودم سیم کارت خور

آموزش قدم به قدم راه اندازی مودم سیم کارت خور

آموزش قدم به قدم راه اندازی مودم سیم کارت خور

برای راه اندازی مودم های سیم کارت خور باید ابتدا نرم افزار مخصوص آن را نصب کنید. این نرم افزار با توجه به مارک و مدل مودم شما متفاوت است. پس از نصب نرم افزار شما باید تنظیمات آن را روی حالت «مودم» گذاشته و حالت وایرلس را انتخاب کنید. سپس با وارد کردن نام مودم و رمز ورود وارد اکانت کاربری خود شوید. توجه داشته باشید که اگر رمز شما طولانی و شامل عدد و حروف بزرگ و کوچک انگلیسی باشد، امنیت شبکه اینترنت شما نیز بالا می رود.

توجه داشته باشید که برای راه اندازی و تنظیمات مودم سیم کارت خور نباید وی پی ان یا پروکسی شما فعال باشد. تنظیمات این دستگاه ها تنها از IP ایران مجاز و قابل انجام است.

بسته به اینکه شما از کدام نرم افزار راه اندازی مودم سیمکارتی را استفاده کنید، بخش های متفاوتی رو به روی خود می بینید. در صفحه اصلی یا Home اطلاعات مربوط به مودم شما نشان داده می شود که این اطلاعات بسیار مفید بوده و به نوعی شناسنامه مودم شما محسوب می شود.

شما با مراجعه به بخش تنظیمات می توانید که به راحتی مودم خود را راه اندازی کنید.

  • در مرحله اول باید APN سیم کارت خود را انتخاب کنید.
  • در مرحله دوم شما قادر به ویرایش برخی اطلاعات خود مانند رمز عبور، SSID یا غیر فعال سازی شبکه وایرلس هستید. با قرار دادن این موارد در حالت دلخواه و زدن گزینه Next وارد مرحله سوم می شوید.
  • در مرحله سوم باید موافقت خود را برای استفاده از شبکه وایرلس (بی سیم) اعلام کرده و گزینه تایید را بفشارید.
  • در مرحله آخر تمامی اطلاعات مودم و شبکه به صورت گزارشی پیش روی شما می آید که با تایید آن کار راه اندازی مودم سیم کارت خور شما به پایان میرسد.

سایر تنظیمات مودم از طریق همین اپلیکیشن قابل بررسی و برنامه ریزی است. مثلا بخش به نام مهمان (Gust Network) وجود دارد که با استفاده از آن می توانید دستگاهی را به صورت موقت به مودم متصل کرده و پس از استفاده دوباره اتصال آن را قطع نمایید.

برای این کار باید به قسمت Gust Network رفته و دستگاه مورد نظر را متصل می کنید. برای این کار حتی می توانید از قابلیت فعال یا غیر فعال سازی باند شبکه بی سیم استفاده کنید. با این کار می توانید باندی که برای خود در نظر گرفته و از آن استفاده می کنید را برای مهمان خود غیر فعال کرده تا برای شما ترافیکی به وجود نیاید.

از طریق منوی Parental Control می توانید که دسترسی فرزندان خود را محدود کرده تا به محتوا های نامناسب داخل فضای مجازی توانایی دسترسی نداشته باشند.

در صورتی که از مودم ADSL استفاده میکنید میتوانید آموزش راه اندازی مودم ADSL و ورود به تنظیمات مودم ADSL را مطالعه بفرمایید. همچنین میتوانید از آموزش تخصصی تنظیم مودم ADSL دی لینک (D-Link) مخابرات نیز استفاده کنید.
کلام پایانی

ما امروز در سایت PFC تلاش نمودیم تا تمامی موارد مهم و ضروری در ارتباط با آموزش راه اندازی مودم سیم کارت خور را برای شما عزیزان بازگو نماییم، امیدواریم این گزارش برای شما مفید بوده باشد. همچنین اگر از مودم های تندا استفاده می نمایید و با ورود و تنظیم آن مشکل دارید می توانید مقاله راه اندازی و تنظیمات مودم تندا tenda D301V2 – D152 را مطالعه کنید. پی اف سی مرکز تولید انواع کابل شبکه ایرانی و فروش انواع تجهیزات شبکه، کابل شبکه و کابل شبکه CAT6 و… در ایران می باشد.

محصولات مرتبط

CAT6 UTP PVC INDOOR 6

CAT6 UTP PVC INDOOR

CAT6 UTP PVC INDOOR

CAT6 SFTP PVC 1

CAT6 SFTP PVC INDOOR

CAT6 SFTP PVC INDOOR

CAT6 UTP LSZH INDOOR 3

CAT6 UTP LSZH INDOOR

CAT6 UTP LSZH INDOOR

CAT5e UTP PVC

CAT5e UTP PVC Indoor

CAT5e UTP PVC Indoor

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟