استاندارد ANSI / TIA 568 C.2

استاندارد ANSI / TIA 568 C.2 توسط انجمن صنایع ارتباطات از راه دور نوشته شده و هدف آن حذف سو تفاهم بین تولیدکنندگان و خریداران، تسهیل قابلیت تعویض و بهبود محصول و کمک به خریدار برای انتخاب کالای مناسب است. این استاندارد به طور خاص کابل کشی اجزای جفت بهم تابیده ۱۰۰Ω کابل CAT3، CAT5e، CAT6 و CAT6A را پوشش می دهد.

این مقاله هر دو معیار الزامی و مشورتی را مشخص می کند. معیارهای اجباری حداقل الزامات قابل قبول را که در مورد حفاظت، عملکرد، مدیریت و سازگاری مورد نیاز است را، مشخص می کند. معیارهای توصیه ای معیارهایی هستند که عملکرد سیستم شبکه کابلی را افزایش می دهند.

پارسیان فیبر ارتباط تولید کننده انواع کابل شبکه، کابل فیبر نوری و تجهیزات پسیو شبکه، این مطلب را برای شما انتخاب کرده است.

استاندارد کابل کشی در شبکه های تلکام جفت به هم تابیده متعادل

این مقاله به سه بخش اصلی زیر تقسیم شده است:

عمومی

بخش عمومی، مرتبط با مباحثی همچون سازگاری معکوس و قابلیت همکاری کابل کشی می باشد. این بدان معناست که تمام کابل های نسخه های جدید باید سازگار با نسخه قدیمی باشند و پشتیبانی کنند. توجه به این نکته مهم است که وقتی کابل ها یا تجهیزات قدیمی در سیستمی با کابل های جدیدتر استفاده می شوند، عملکرد به کندترین مولفه سیستم محدود می شود. بخش عمومی همچنین طبقه کابل شناسایی شده و کاراکترهای انتقال را مشخص می کند.

این استاندارد دیگر استانداردهای قدیمی کابل کشی قدیمی ۱ ، ۲ ، ۴ و ۵ را به رسمیت نمی شناسد.

نیازمندی های مکانیکی

این بخش از سند مشخصات فیزیکی و مشخصات عملکرد مکانیکی کابل را مشخص کند. این بخش همچنین عنوان می کند که عملکرد تنها با استفاده از اجزای سازگار قابل دستیابی است. هر دسته از کابل ها باید از چهار جفت به هم تابیده با هادی های جامد یا رشته ای به ابعاد بین ۲۲AWG و ۲۴AWG به همراه عایق ترموپلاستیک و روکش ترموپلاستیک با قطر کمتر یا مساوی ۹٫۰ میلی متر تشکیل شود. این بخش همچنین بیان می کند که کابل ها باید الزامات عملکرد مکانیکی، روش های آزمایش و تست تعریف شده در زیر را برخوردار باشند:

دسته ۳ : ANSI/CEA S–۹۰–۶۶۱–۲۰۰۶

دسته ۵e : ANSI/CEA S–۹۰–۶۶۱–۲۰۰۶

دسته ۶: ANSI/CEA S–۱۰۲–۷۳۲–۲۰۰۹

دسته ۶A: ANSI/CEA S–۱۰۲–۷۳۲–۲۰۰۹

این بخش از استاندارد همچنین کد رنگ داخلی هادی های کابل را  تعریف می کند.

  • جفت ۱ – سفید – آبی ، آبی
  • جفت ۲ – سفید – نارنجی ، نارنجی
  • جفت ۳ – سفید – سبز ، سبز
  • جفت ۴ – سفید – قهوه ای ، قهوه ای

علاوه بر این، این قسمت از استاندارد، دو پین اوت استاندارد را تعریف می کند که عبارتند از T568A و T568B، که این استانداردها پوزیشن کانکتورهای مودولار را معین می کند.

نیازمندی های انتقال

این بخش مشخصات عملکرد کابل و قطعات را مشخص می دهد.

افت بازگشت : از دست رفتن قدرت سیگنال به عنوان نتیجه بازتاب سیگنال

افت الصاق: از رفتن قدرت سیگنال که منتج از درون خطی دستگاه ها می باشد.

افت تداخل مکالمه متقاطع انتهای نزدیک: افت ناشی از تداخل بین دو جفت در کابل.

مجموع افت مکالمه متقاطع انتهای نزدیک ( PSNEXT) : افت ناشی از مجموع مکالمه متقاطع انتهای نزدیک مربوط به سه جفت کابل است، که بر جفت چهارم تاثیر می گذارد.

افت مکالمه متقاطع انتهای دور ( FEXT): افت به تداخل بین دو جفت از کابل روی می دهد. این افت در نقطه مربوط به انتهای مخالف کابل قابل اندازه گیری است.

1. interoperability

2. devices inline

3. Near End Crosstalk Loss (NEXT)

4.  Power Sum Near End Crosstalk Loss

5. Far End Crosstalk Loss

 

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟