زیرساخت دوربین های مداربسته
خانه » زیرساخت دوربین های مداربسته
زیرساخت دوربین های مداربسته
سرعت بالا و پهنای باند وسیع و توسعه پایدار با فیبر نوری
سیستم های نظارتی مدار بسته و تجهیزات جانبی آن کمک بسیار موثری در حفاظت، نظارت و کنترل سیستمها، مراکز تجاری، مناطق صنعتی و … به شمار می آید. استفاده از این تجهیزات در دنیای امروز باعث کاهش نیروی انسانی، کاهش هزینه ها و افزایش امنیت میگردد. کاربرد اصلی و عمده دوربین های مداربسته در سیستم های حفاظتی است اما کاربردهای آن به سیستم های حفاظتی محدود نبوده و از آن فراتر میرود کاربردهایی از قبیل کاربردهای پلیسی، نظامی، فضایی، صنعتی، کنترل ترافیک، ارتباطات ویدیویی، و تصویر برداری نامحسوس را نیز دارد.
- جلوگیری از ارتکاب جرایم
- کاربرد صنعتی
- کنترل ترافیک
- امنیت نقل و انتقال
- بانکها
هر چند در نگاه اول ارتباط چندانی میان تکنولوژی دوربین های مداربسته به عنوان یک سیستم حفاظتی و فیبر نوری به عنوان یک فضای انتقال اطلاعات دیده نمی شود ولی اهمیت آن را در سیستم های گسترده حفاظتی نمی توان نادیده گرفت. در حالی که پیش از این فیبرنوری در سیستمهای مخابراتی جایگزین ارتباط رادیوی بین شهری شده است، در حال حاضر کاربرد وسیعی در دوربین های مداربسته و مصارف دیگر یافته است. استفاده از بهترین طراحی و بروزترین روش زیر ساخت سیستم های دوربین مدار بسته مهمترین عامل انجام پروژه های بزرگ در حوزه نظارت تصویری می باشد.
بستر زیر ساخت مناسب دوربین های مدار بسته
زیرساخت ها در هر پروژه ای از اساسی ترین بخش های آن می باشد. در پروژه های نظارت تصویری، کابل کشی شبکه دوربین ها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. یک طراحی خوب و اجرای مناسب در شبکه های نظارت تصویری باید علاوه بر بعد کیفی، از نظر مالی و آینده نگری نیز قابل توجیه باشد. به طوری که علاوه بر رفع نیازهای فعلی کارفرما قابلیت انعطاف و توسعه نیز داشته باشد.
چرا فیبر نوری؟
در ذهن همه ما اولین فضای انتقال سیگنال ویدئو، کابل کواکسیال یا همان کابل هم محور می باشد و با تکنولوژی IP دوربین های جدید که هر دو آنها با گستردگی محل های مورد استفاده دوربین ها و افزایش طول مسیر و یا تغییر شرایط محیطی به راحتی مورد تأثیر نویزهای محیط و دستگاههای مجاور قرار می گیرند و دچار افت کیفیت انتقال میشوند (طبق خاصیت مقاومت فلزات هادی) جهت افزایش طول مسیر تلاشهای زیادی شده است ولی در نهایت به منظور دستیابی به اهداف زیر می بایست از فیبر نوری در زیرساخت شبکه های دوربین مدار بسته استفاده نمود:
- پراکندگی نقاط نصب دوربین های مداربسته و افزایش طول مسیر تا اتاق کنترل.
- حذف تاثیر نویز های محیط و دستگاههای مجاور.
- افزایش پهنای باند مورد نیاز دوربین ها.
- امکان توسعه پایدار شبکه دوربین مداربسته.
جایگزین مناسب
در یک سیستم مقیاس بزرگ و یا متوسط، انتقال بدون تأخير تصویر با کیفیت بالا و نیز انتقال اطلاعات کنترلی دوربین های متحرک دغدغه مهندسین می باشد. فیبر نوری که از دهه نود میلادی وارد عرصه مخابرات شده بود روز به روز در زمینه های کاربرد مختلف گسترش یافت تا جایی که امروزه در سیستم دوربین های مداربسته و یا حتی در شبکه های کامپیوتری جایگاه ویژه ای یافته است.
شرکت پارسیان فیبر ارتباط PFC تامین کننده اقلام پروژه های بزرگ نظارت تصویری در حوزه های مختلف آماده طراحی، مشاوره، تامین و اجرای پروژه های بزرگ می باشد. این شرکت با داشتن نیروی متخصص، توانمندی خود را در این حوزه به اثبات رسانده است.