فیلتر
دسته بندی
دسته بندی مورد نظر را انتخاب کنید
دسته بندی
ساختار
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
ساختار
محل استفاده
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
محل استفاده
روکش
روکش مورد نظر را انتخاب کنید
روکش
قطر کابل
قطر کابل مورد نظر را انتخاب کنید
قطر کابل
فرکانس
فرکانس مورد نظر را انتخاب کنید
فرکانس
متراژ بسته بندی
متراژ مورد نظر را انتخاب کنید
متراژ بسته بندی
عنصر مقاوم
عنصر مورد نظر را انتخاب کنید
عنصر مقاوم
تعداد تار
تعداد تار مورد نظر را انتخاب کنید
تعداد تار
نوع تار
نوع تار مورد نظر را انتخاب کنید
نوع تار

اسپلیتر فیبر نوری

نمایش 9 24 36
فیلتر
دسته بندی
Select some options
دسته بندی
ساختار
Select some options
ساختار
محل استفاده
Select some options
محل استفاده
روکش
Select some options
روکش
قطر کابل
Select some options
قطر کابل
فرکانس
Select some options
فرکانس
متراژ بسته بندی
Select some options
متراژ بسته بندی
تعداد تار
Select some options
تعداد تار
عنصر مقاوم
Select some options
عنصر مقاوم
نوع تار
Select some options
نوع تار

اسپلیتر فیبر نوری

نمایش 9 24 36

امروزه در توپولوژی های شبکه های نوری، استفاده از اسپلیتر فیبر نوری (Fiber Optic Splitter) به کاربران کمک می کند تا بتوانند حداکثر استفاده را از شبکه های نوری ببرند. اسپلیترهای فیبر نوری که به آن اسپلیتر نوری یا اسپلیتر پرتو هم گفته می شود، یک دستگاه توزیع کننده پرتوهای نوری است که می تواند یک پرتوی نوری را به دو یا چند پرتو نور تقسیم کند و بالعکس. اسپلیترهای فیبر نوری معمولاً دارای چندین ورودی و خروجی هستند. این دستگاه ها اغلب نقش مهمی را در شبکه های نوری پسیو (مانند EPON, GPON, BPON, FTTX, FTTH) ایفا می کنند. در ادامه توضیح کوتاهی جهت انتخاب و خرید اسپلیتر شبکه مناسب ارائه کرده ایم.

اسپلیتر فیبر نوری چیست؟ 

همان طورکه گفته شد، اسپلیتر فیبر نوری دستگاهی است که پرتوهای نوری را به نسبت معینی به چند قسمت تقسیم می کند و این نسبت معین می تواند متناسب با اسپلیتر تغییر کند؛ به عنوان مثال اگر شما یک اسپلیتر یک به چهار داشته باشید، پرتو نور منتقل شده به آن به چهار قسمت تقسیم می شود که هر کدام از  این قسمت ها با هم مساوی خواهند بود و در واقع هر پرتو نوری، 4/1 منبع اصلی را تشکیل می دهند.

کاربرد اسپلیتر فیبر نوری

اسپلیترهای فیبر نوری یا Optic Splitters Fiber عمدتاً در سیستم های مخابراتی کاربرد دارند و معمولاً با استفاده از سیستم های PON و GPON اقدام به اشتراک گذاری سیگنال های ارسالی بین مشترکین خود می کنند.

اسپلیترهای فیبر نوری چگونه کار می کنند؟

به زبان ساده اگر بخواهیم بگوییم، وقتی سیگنال های نوری به یک فیبر تک حالته منتقل می شوند، انرژی نور را نمی توان به طور کامل در هسته فیبر متمرکز کرد و مقدار کمی انرژی از طریق روکش فیبر پخش می شود به عبارت دیگر، اگر دو فیبر به اندازه کافی به یکدیگر نزدیک باشند، نور انتقال دهنده در یک فیبر نوری می تواند به فیبر نوری دیگری وارد شود؛ بنابراین، تکنیک تخصیص مجدد سیگنال نوری می تواند در فیبرهای مختلف حاصل شود، به این ترتیب تقسیم فیبر نوری به وجود می آید.

اگر بخواهیم به صورت تخصصی تری در این مورد صحبت کنیم، یک اسپلیتر فیبر نوری پسیو، می تواند یک پرتو نوری را با نسبت مشخصی به چندین پرتو نوری تقسیم کند. یک اسپلیتر 1 به 4، پرتو نوری دریافتی از یک ورودی را به چهار پرتو نوری مجزا تقسیم می کند که هر یک از آن ها می توانند به یک کابل نوری جداگانه منتقل شوند؛ به عنوان مثال اگر ورودی یک کابل نوری 1000 مگابایت درثانیه باشد، هر کاربر می تواند در انتهای مسیر کابل های فیبر نوری، از شبکه ای با پهنای باند 250 مگابایت در ثانیه بهره ببرد.

اسپلیترهای نوری با پیکربندی دو به 64 کمی نسبت به اسپلیترهای نوری با پیکربندی 1 به 4 متفاوت هستند. در این اسپلیترها، 2 ترمینال ورودی و 64 ترمینال خروجی وجود دارد. این اسپلیترها، دو پرتو نوری ارسالی از دو ورودی مستقل را به 64 پرتو نوری مجزا تقسیم کرده و به 64 خروجی جداگانه ارسال می کنند. با رشد سریع تکنولوژی FTTx در سراسر جهان، به نظر می رسد به زودی برای خدمت رسانی به انبوهی از کاربران، نیاز به اسپلیترهایی با پیکربندی های بزرگتر خواهیم داشت.

انواع اسپلیتر فیبر نوری

به انواع اسپلیترهای فیبر نوری  از منظرهای متفاوتی می توان پرداخت که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • اسپلیترهای فیبر نوری طبقه بندی شده با توجه به سبک بسته بندی

اسپلیترهای فیبر نوری را می توان با توجه به نوع اتصالاتی که دارند تقسیم بندی کرد. بسته اصلی آن ها می تواند از نوع جعبه ای یا لوله های  ضد زنگ باشد. اسپلیترهای نوع جعبه ای معمولاً با کابلی با قطر خارجی 2 یا 3 میلی متر استفاده می شود در حالی که دیگر اسپلیترهای فیبر نوری به طور معمول در ترکیب با کابل های شبکه با قطر بیرونی 0.9 میلی متر استفاده می شوند. علاوه بر آن اسپلیترهایی با پیکربندی های متفاوت دیگری هم یافت می شوند از جمله 1به 2، 1 به 8، 2 به 32، 2 به 64 و… .

  • اسپلیترهای فیبر نوری طبقه بندی شده با توجه به سبک انتقال

با توجه به سبک انتقال،  اسپلیترهای فیبر نوری تک حالته و چند حالته وجود دارد. اسپلیتر فیبر نوری چند حالته نشان دهنده آن است که فیبر برای عملکرد850 nm و 1310nm بهینه سازی شده، درحالی که اسپلیتر تک حالته به این معنی است که فیبر برای عملکرد 1310nm و 1550nm بهینه سازی شده است. علاوه بر این بر اساس طول موج کار دو مدل متفاوت اسپلیتر فیبر نوری وجود دارد. اسپلیترهای نوری تک پنجره و دو پنجره که اولی برای یک طول موج کاری و دومی برای دو طول موج کاری کاربرد دارد.

  • اسپلیترهای فیبر نوری طبقه بندی شده با توجه به روش ساخت

اسپلیترهای FBT به روش سنتی ساخته می شوند یعنی چند فیبر کنار هم گذاشته می شوند و به هم جوش داده می شوند. این نوع از اسپلیترها در کل هزینه کمتری دارند.

 اسپلیترهای PLC با استفاده از تکنولوژی های مدرن تری ساخته می شوند و در ضرایب 1:4، 1:8، 1:16، 1:32، 1:64 و… در دسترس هستند و به چند گروه تقسیم بندی می شوند. این اسپلیترها در طول موج های بالاتر کارایی بیشتری دارند.

خرید و قیمت اسپلیتر فیبر نوری

اسپلیترهای فیبر نوری بیشتر کاربرد مخابراتی دارند و معمولاً با استفاده از سیستم های بخصوصی، اقدام به اشتراک گذاری سیگنال های ارسالی بین مشترکین خود می کنند. روش کار اسپلیترهای فیبر نوری به این صورت است که یک پرتو نوری را با نسبت مشخصی به چندین پرتو نوری تقسیم می کنند، به عنوان مثال یک اسپلیتر 1 به 4، پرتو نوری دریافتی از یک ورودی را به چهار پرتو نوری مستقل تقسیم می کند که هر یک از آن ها می توانند به یک کابل فیبر نوری جداگانه منتقل شوند. اسپلیترهای نوری انواع مختلفی دارند و معمولاً بر اساس سبک بسته بندی، سبک انتقال سیگنال های نوری و روش ساخت به گروه های مختلفی تقسیم بندی می شوند.

همچنین شما عزیزان می توانید بهترین و ارزانترین قیمت خرید اسپلیتر فیبر نوری را در سایت PFC بیابید.

برای خرید اسپلیتر فیبر نوری می توانید در ابتدای همین صفحه بر روی محصول مورد نظر خود کلیک کنید تا اطلاعات و مشخصات کاملی از محصول را مشاهده بفرمایید. همچنین می توانید با شماره تماس 02172978000 تماس حاصل فرمایید تا شرکت پارسیان فیبر ارتباط با در اختیار داشتن دانش فنی به روز و با بهره گیری از متخصصان برجسته اقدام به ارائه مشاوره و خدمات به شما کاربر گرامی نماید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟