فیلتر
دسته بندی
دسته بندی مورد نظر را انتخاب کنید
ساختار
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
محل استفاده
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
روکش
روکش مورد نظر را انتخاب کنید
قطر کابل
قطر کابل مورد نظر را انتخاب کنید
فرکانس
فرکانس مورد نظر را انتخاب کنید
متراژ بسته بندی
متراژ مورد نظر را انتخاب کنید
عنصر مقاوم
عنصر مورد نظر را انتخاب کنید
تعداد تار
تعداد تار مورد نظر را انتخاب کنید
نوع تار
نوع تار مورد نظر را انتخاب کنید
پچ کورد مسی
فیلتر
دسته بندی
Select some options
ساختار
Select some options
محل استفاده
Select some options
روکش
Select some options
قطر کابل
Select some options
فرکانس
Select some options
متراژ بسته بندی
Select some options
تعداد تار
Select some options
عنصر مقاوم
Select some options
نوع تار
Select some options
پچ کورد مسی
پچ کورد شبکه چیست؟
در یک شبکهی کامپیوتری، وسیلهای که ارتباط بین دستگاههای مختلف را برقرار میکند اهمیت ویژهای دارد. در شبکه به محیطی که در آن دستگاهها میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند مدیوم (medium) گفته میشود. مدیوم ممکن است در برخی از شبکهها کابلهای مسی شبکه (کابل الکتریکی)، کابل فیبر نوری یا ارتباط وایرلس باشد. پچ کورد شبکه ( Patch Cord ) یا پچ کابل، کابلی الکتریکی یا نوریست که برای اتصال دستگاههای عضو در یک شبکه، مثل روتر، سوئیچ متصل به کامپیوتر و … استفاده میشود. در واقع اعضای یک شبکه با پچ کابلها به یکدیگر متصل (پچ) میشوند. اصطلاحات “کابل پچ” و “پچ کورد” به طور کلی مترادف هستند. با این حال، تفاوتی جزیی وجود دارد؛ کابل پچ معمولاً کاربردهای غیر شبکه ای مانند سیم کشی سیستمهای صوتی اشاره دارد. پچ کورد در واقع یک کابل شبکه کوتاهه (از 0.5 تا 20 متر) که در دو سر اون یک سوکت RJ45 نصب شده است.
تفاوت پچ کورد و کابل معمولی شبکه چیست؟
از نظر فنی هر دوی آنها کار یکسانی انجام میدهند یعنی به عنوان مدیوم در شبکه، برقراری ارتباط بین دستگاههای مختلف را امکان پذیر میسازند. در واقع پچ کوردها همان کابلهای شبکهای هستند که در متراژ مشخصی در بازار وجود دارند و توسط کارخانهی سازنده سوکت زنی شده اند. در بعضی موارد ممکن است لازم باشد کابل شبکهای در متراژی خاص تهیه شود و شرکتهای سازنده آن متراژ را در کابلهای پچ کورد خود ارائه نداده باشند. در این مواقع میتوانید کابلهایی که از نوع پچ کورد نیستند را در اندازهی دلخواه تهیه کنید و خودتان آنها را سوکت بزنید.
پچ کوردها به طور کلی مجموعهای از کابلهای کوتاهی هستند که برای اتصال تجهیزات در کامپیوترها، رکها یا اتصال دستگاههای جانبی به کامپیوتر استفاده میشوند.
انواع پچ کورد شبکه
دسته بندی پچ کوردها دقیقا مانند دسته بندی کابلهای شبکه است. کابلهای پچ را میتوان از انواع مختلف کابلها مانند کابل هم محور، به هم تابیده، UTP ،STP ، F/FTP , FFTP, F/UTP کابل فیبر نوری و غیره تهیه کرد.
پچ کوردهای مسی
پچ کورد مسی شامل پچ کوردهاییست که از کابلهایی بر پایهی مس تولید شدهاند. مانند کابل زوج به هم تابیده (Twisted Pair) یا کواکسیال.
آن کابلها بر اساس پهنای باند به کابلهای Cat1 تا Cat8 تقسیم بندی میشوند. لازم به ذکر است که امروزه استفاده از کابلهای Cat1 تا Cat4 منسوخ شده است و شبکههای محلی معمولاً از کابلهای پچ CAT6A, CAT6 CAT5e, CAT5 استفاده میکنند. کابلهای پچ اغلب از کابلهای کواکسیال ساخته میشوند، در این نوع کابلها سیگنال از طریق یک هسته محافظت شده در مرکز سیم منتقل میشود و اتصال الکتریکی زمین یا اتصال زمینی از طریق یک شبکه فلزی اطراف هسته انجام میشود.
پچ کورد فیبر نوری
پچ کورد فیبر نوری ، که اغلب به آن پچ کابل فیبری نیز میگویند، کابل فیبر نوری است که در انتهای آن با کانکتور فیبر نوری مانند LC ، SC ، MTRJ ، ST و غیره خاتمه مییابد. این کانکتورها به کابل فیبر نوری این امکان را میدهند که به سرعت به یک سوئیچ نوری یا هر دستگاهی که به ارتباط از طریق فیبر نوری نیاز دارد متصل شود. پچ کوردهای نوری، گیرنده و جعبه ترمینال را به یک دیگر متصل میکنند. این دستگاهها می توانند از انواع کابلهای Single Mode یا Multi mode و انواع اتصالات فیبر نوری پشتیبانی کنند.
در حالت Single Mode قطر سیم 8 تا 10 میکرون است و تنها یک حالت از نور میتواند از آن عبور کند. ارتباط در این نوع سیم محدود تر اما سریع تر اتفاق میافتد.
در حالت Multi mode قطر هسته بزرگتر است، به طور معمول 50 یا 62.5 میکرون. این هستهی بزرگ امکان انتقال چندین حالت نور را فراهم می کند.
پچ کورد فیبر نوری بهترین گزینه برای استفادههای داخلی، مانند اتاق سرور یا مراکز داده است. این اتصالات قابلیت اطمینان عالی، انطباق پذیری، سرعت و امنیت بیشتری را فراهم میکنند و در مواقعی که کابلهای مسی کارایی خوبی ندارند، میتوانند جایگزین مناسبی باشند.
مزایای استفاده از پچ کورد شبکه
از آن جا که سوکت زنی فرایندی وقت گیر و پیچیده است، معمولا افراد ترجیح میدهند از کابلهای سوکت خورده یا همان پچ کوردها استفاده کنند. استفاده از پچ کوردها باعث صرفهجویی در وقت میشود و به طور کلی کار شما را آسان تر خواهد کرد. علاوه بر این، سوکت زنی کابلهای شبکه احتیاج به ابزار مخصوص و افراد متخصص دارد و احتمال بروز اشتباه نیز در آن زیاد است. ممکن است سیمها در جای خود محکم نشوند یا به محل اشتباهی متصل شوند. به همین دلیل استفاده از پچ کوردها میتواند احتمال بروز خطا در شبکه را کاهش دهد.
پچ کوردها معمولا در متراژ کوتاه ساخته میشوند به همین دلیل احتمال ایجاد اختلالات الکتریکی و اتلاف سیگنال را کاهش میدهند.
پچ کوردها از نظر ظاهری نیز بهتر از کابل شبکه که به طور دستی سوکت زده شدهاند، به نظر میرسند. آنها در رنگهای مختلف ارایه شدهاند و میتوان هنگام پیکربندی یک شبکه از این رنگهای متنوع برای دسته بندی انواع اتصالات استفاده کرد.
خرید پچ کورد شبکه
برای خرید و اطلاع از قیمت پچ کورد مسی شبکه می توانید در ابتدای همین صفحه بر روی محصول مورد نظر خود کلیک کنید تا اطلاعات و مشخصات کاملی از محصولات را مشاهده بفرمایید. همچنین می توانید با شماره تماس 02172978000 تماس حاصل فرمایید تا شرکت پارسیان فیبر ارتباط با در اختیار داشتن دانش فنی به روز و با بهره گیری از متخصصان برجسته اقدام به ارائه مشاوره و خدمات به شما کاربر گرامی نماید.