فیلتر
دسته بندی
دسته بندی مورد نظر را انتخاب کنید
ساختار
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
محل استفاده
ساختار مورد نظر را انتخاب کنید
روکش
روکش مورد نظر را انتخاب کنید
قطر کابل
قطر کابل مورد نظر را انتخاب کنید
فرکانس
فرکانس مورد نظر را انتخاب کنید
متراژ بسته بندی
متراژ مورد نظر را انتخاب کنید
عنصر مقاوم
عنصر مورد نظر را انتخاب کنید
تعداد تار
تعداد تار مورد نظر را انتخاب کنید
نوع تار
نوع تار مورد نظر را انتخاب کنید

کابل شبکه فیبر نوری

فیلتر
دسته بندی
Select some options
ساختار
Select some options
محل استفاده
Select some options
روکش
Select some options
قطر کابل
Select some options
فرکانس
Select some options
متراژ بسته بندی
Select some options
تعداد تار
Select some options
عنصر مقاوم
Select some options
نوع تار
Select some options

کابل شبکه فیبر نوری

کابل فیبر نوری چیست ؟

فیبر نوری یا تار نوری ( Optical Fiber ) رشته باریک و بلندی از یک ماده شفاف مثل شیشه یا پلاستیک است که می‌تواند نوری را که از یک سرش به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند.

کابل فیبر نوری داری پهنای باند بسیار بالاتر از کابل‌های معمولی است، با کابل فیبر نوری می‌توان داده‌های تصویر، صوت و داده‌های دیگر را به راحتی با پهنای باند بالا تا 10 گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال داد.

به بیان دیگر کابل فیبر نوری fiber-optic cable نوعی کابل شبکه است که از رشته‌هایی از شیشه تشکیل شده که رشته‌ها درون یک محفظه عایق قرار گرفته‌اند.

این نوع کابل برای استفاده در مسافت زیاد و برای شبکه‌های داده با عملکرد بالا و ارتباطات از راه دور ساخته شده است. در مقایسه با کابل‌های مسی، کابل فیبر نوری پهنای باند بیشتری داشته و داده‌ها را در مسافت‌های طولانی‌تری انتقال می‌دهد.

ساختار کابل فیبر نوری

کابل فیبر نوری از سه قسمت به نام مرکز یا هسته، لایه پوشش دهنده یا روکش و رویه نهایی یا بافر تشکیل شده است.

هسته: هسته بخش اصلی فیبرنوری می باشد که بهتر است از جنس شیشه باشد اما از جنس پلاستیکی آن در فواصل کوتاه نیز استفاده می شود.

پوسته: لایه پوشش دهنده یا روکش، هسته را در درون خود جای داده و نوری که از هسته به بیرون تابیده می شود را به داخل هسته باز می گرداند.

رویه نهایی  یا بافر: از جنس پلاستیک می باشد و به نحوی ساخته شده که در برابر عواما طبیعی مانند باد و باران و رطوبت استحکام و مقاومت خود را حفظ می کند، در واقع بافر لایه محافظ کابل فیبر نوری شناخته می شود.

کابل فیبر نوری چگونه عمل می‌کند؟

کابل‌های فیبرنوری سیگنال‌های ارتباطی را با استفاده از پالس های نوری تولید شده توسط لیزرهای کوچک یا ال‌ای‌دی‌ها انتقال می دهند.

این کابل‌ها شامل یک یا تعداد بیشتر رشته‌های شیشه هستند که هر کدام از آن‌ها فقط کمی از موی انسان باریک‌تر هستند.

مرکز هر رشته، هسته یا core نامیده می‌شود که مسیر نور برای حرکت را فراهم می‌کند.

هسته با یک لایه شیشه به نام cladding (روکش) که نور را انتقال می‌دهد احاطه شده تا از هدررفت سیگنال جلوگیری شود و به نور اجازه دهد تا در طول کابل حرکت کند.

انواع کابل فیبرنوری

کابل های فیبرنوری بر اساس نوع کابل مورد استفاده در آن‌ها در دو نوع سینگل مد SM و مالتی مد MM در دسترس هستند و هرکدام از آن‌ها مشخصات و ویژگی‌های مختلف و بعضا منحصر به فردی دارند.

تفاوت فیبر نوری سینگل مود و مالتی مود در چیست؟

تفاوت کابل های فیبر نوری Single Mode و Multi Mode به شرح ذیل است:

فیبر چند حالته: دارای هسته ای با نور نسبتا زیاد است که عموما ۶۲٫۵ میکرون یا قطر دارد و معمولا برای انتقال در فاصله ی کوتاه با تجهیزات فیبر نوری مبتنی بر LED استفاده می شود.

فیبر تک حالته: دارای یک هسته کوچک نور با قطر ۸ تا ۱۰ میکرون است که به طور معمول برای انتقال در مسافت طولانی با تجهیزات فیبر نوری بر پایه ی لیزر استفاده می شود.

قیمت کابل فیبر نوری

برای خرید کابل فیبر نوری می توانید در ابتدای همین صفحه بر روی محصول مورد نظر خود کلیک کنید تا اطلاعات و مشخصات کاملی از محصولات را مشاهده بفرمایید. همچنین می توانید با شماره تماس 02172978000 تماس حاصل فرمایید تا شرکت پارسیان فیبر ارتباط با در اختیار داشتن دانش فنی به روز و با بهره گیری از متخصصان برجسته اقدام به ارائه مشاوره و خدمات به شما کاربر گرامی نماید.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟